Køb damersko & herresko på nettet - online skobutik - srs-auctions.com
  • Currencies: 

Shipping & Returns

Gratis fragt

Vores virksomhed vil tage den hurtigste overførsel af verden, herunder EMS, DHL. De fleste af ordrer sendes via International Express Mail Service og normalt ankommer inden for 1 uge. Vi er en professionel online forhandler og samarbejder med EMS lang sigt. Alle ordrer er forsikret for det fulde købesummen, og kan spores på EMS hjemmeside.
Under normale omstændigheder, hvis du bestille og betale i samme dag, varerne vil blive afsendt den næste dag. I tilfælde af ferie, kan de tilsvarende forsinket. Normalt levering af pakker behov 7 - 14 dage at nå frem til de ofte transporterede lande, ligesom USA, Storbritannien, tysk og Frankrig. Andre lande har brug for 10-15 dage; fjerntliggende lande har brug for 15-25 dage.
• Sørg for at du er hjemme, når pakker forventes at ankomme.
• Alle pakker er sendt inde i en anden kasse.
• Mens for engroshandel, bedes du kontakte os! Gratis forsendelse og stor rabat kan tilbydes.
Returpolitik
Før nyder nem udveksling & returret, skal du kontakte os for shipping adresse, før du sender elementerne tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ubrugte, uvasket, med alle tags vedlagt.
Bekræft farve, størrelse og stil, når du afgiver din ordre i henhold til billeder, vi tilbyder. Efter at have modtaget vores produkter, hvis du ikke er tilfreds med farve eller størrelse, men ikke problemer med kvaliteten, ombytning eller delvis refusion af købesummen er til rådighed. Return shipping er på købers regning.
• Med hensyn til problemer med kvaliteten eller fejlagtige version, bedes du tage billeder af de elementer og sende dem til os. Vi tager det fulde ansvar, hvis problemer med kvaliteten er berørt.
• Hvis du ønsker at udveksle elementer til en anden stil eller anmodning om tilbagebetaling, bedes du informere os tracking nummer efter produkterne sendes sendes tilbage. Når vi har modtaget din pakke, vil vi sende varen du genbestille eller refundere din betaling.
• Hvis du har spørgsmål om returnering dine produkter, så kontakt os!
Ingen returnering eller ombytning under disse situationer:
1) Vi accepterer ikke elementer, der med enhver kvalitet problem, som er på grund af subjektive bevidsthed om defekte varer.
2) Vi accepterer ikke afkastet af en vare, der er blevet anvendt, beskadiget, indgraveret, eller ændret ved den tredje part.
3) Vi accepterer ikke elementer, der er uautoriseret, emballeret forkert, eller forkert forsikret. Vi sætter pris på din forståelse.
Ordreannullering
skal bestilles Annullering af en ordre før ordren er afsendt. Årsag, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 6-8 timer efter ordrer placering, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Din forståelse er værdsat. Annullering anmodninger efter ordren er afsendt behandles i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse.
venligt Notice
Hvis du ikke har modtaget dit tracking nummer indenfor 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-serveren har set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp.
Back